LANDBRUGS­MASKINER

Belysning til landbrug­smaskiner, der tåler et krævende arbejdsmiljø

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om belysning til landbrugs­maskiner

Ermax er en førende beslysningspartner. Det er ikke noget, man bliver fra den ene dag til den anden. Vi har beskæftiget os med belysning i mere end 70 år. Gennem årene har vi stillet skarpt på landbrugsmaskiner. Og vi har sat os grundigt ind i lovkravene og de krævende behov arbejdsmiljøet ofte stiller til belysningen.

Individuelle behov fortjener individuelle løsninger 

Lad os bare være ærlige: Vi svarer jer ikke på, hvilken belysning der er den rigtige, før vi kender jeres behov. Hvilke landbrugsmaskiner? Hvilke arbejdsmiljøer? Hvilke andre systemer skal løsningerne kobles sammen med? Først når vi kender svarene, giver det mening at skræddersy en løsning. .

Belysning der matcher jeres landbrugs­maskiner

Vores belysningssetup er unikt og sortimentet bredt. Det består af tre programlinjer til landbrugsmaskiner: Premium, Standard og Economy. Sortimentet indeholder en lang række komponenter, der kan sættes modulært sammen til et komplet system. Lad os sammen kombinere den belysning, der opfylder jeres behov. 

Hvad kan I forvente af os som belysning­partner?

Kvalitet ned til mindste komponent

Opnå lang levetid, driftsikkerhed og høj effektivitet på hele produktsortimentet.

 

Individuelle løsninger til individuelle behov

Fortæl os om jeres behov og få en løsning, der netop bygger på jeres behov.

Plug & Play kabelløsninger

Nem montering af løsningerne, der hurtigt sparer jer mange for arbejdstimer.

Innovation og intelligent teknologi

Innovative løsninger udviklet på intelligent belysningsteknologi, der sikrer effektivitet og driftsikkerhed.

Sparring og teknisk rådgivning

Få faglig sparring af tekniske eksperter, der er her for at anbefale jer løsninger, der matcher jeres behov inden for landbrugskøretøjer.

Belysning der lever op til lovkrav og krævende behov i landbruget

Vores belysningssystemer er udviklet med omstøbte stikforbindelser og slagfaste lygteglas af polycarbonat for at kunne modstå et til tider krævende arbejdsmiljø i landbruget. Samtidig er stikforbindelserne ADR-godkendte, testet efter og imødekommer IP69K beskyttelse. Derfor tør vi godt at garantere høj kvalitet og lang levetid.

Belysning til alle typer af landbrugsmaskiner

Nem montering med plug & play systemer

Få fuld kontrol med styrebokse

Spar tid på montering – alle løsnings­komponenter i én boks 

Vi har gjort det nemt for jer. Alle løsningskomponenter er samlet i én boks, så alt hvad I skal bruge til at montere løsningen, er lige ved hånden. Det er nemt og sparer jer hurtigt for mange timers montering.

Vi producerer selv, så vi er sikre på kvaliteten

Vores set-up er unikt. Vi har licensproduktion med egne værktøjer hos få udvalgte certificerede produktionspartnere, men også et mindre omfang af semi-produktion på vores domicil i Danmark. For os handler det om, at vi altid kan stå  inde for vores produkters kvalitet.

En del af BPW-gruppen 

Vi er stolte af at kunne kalde os en del af BPW-gruppen, som er en førende global leverandør af intelligente transportløsninger til transport- og logistikbranchen. Det giver os nemlig adgang til innovative teknologier, branchespecialister og et world wide forhandler- og distributørnetværk. 

Læs mere om BPW-gruppen

Vi styrer mod en grønnere belysning

Som en ansvarlig belysningsproducent arbejder vi for at nedbringe vores CO2-udledning. Vi bestræber os på at træffe bæredygtige valg. Vi anvender blandt andet energieffektiv LED-teknologi i flere og flere af vores løsninger og gør brug af lygter med glas af polycarbonat. Samtidig fokuserer vi på at samarbejde med bæredygtige emballageleverandører. Rejsen er lang, men vi tager små grønne skridt hver eneste dag.

Lad os snakke om, hvilken belysnings­løsning der er rigtig for jer

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up